Zwembad

 

Het zwembad van Sportcentrum It Gryn bestaat uit maar liefst 6 verschillende binnenbassins. Hierdoor is er tijdens het recreatief zwemmen voor iedereen een ruim aanbod. Voor de volwassenen is er volop gelegenheid om banen te zwemmen of lekker te luieren in de whirlpool van 32°C. Voor de kinderen zijn er diverse superattracties zoals een 40 meter lange glijbaan, een wildwaterkreek en diverse spuitelementen. Op de vrijdagavond vanaf 18.30 uur wordt er voor de jeugd discozwemmen georganiseerd.

Hier kunt u bekijken hoe gezellig dat het discozwemmen is voor de jeugd .Op deze avonden worden er diverse activiteiten georganiseerd en ook de muziek is afgestemd op de jeugd. Het zwembad leent zich uitstekend voor de jonge gezinnen in verband met het prima overzicht vanaf het terras. Voor een overzicht van het binnenzwembad , recreatieve elementen en het ruime overzichtelijke terras klik hier.

In de zomerperiode is er een ruim buitenbad met erg grote zonneweide en terras. Met o.a. diverse wisselende speelattracties, speelmotortjes voor de kinderen is het een prima locatie om een dag te vertoeven. Om een indruk van het buitenbad te krijgen kunt u hier klikken voor een video.

In de periode september tot de zomervakantie worden er volop zwemles- en doelgroepenactiviteiten georganiseerd, die voor iedereen toegankelijk zijn. Verdere informatie over de zwemlessen en doelgroepen kunt u vinden op deze site via het menu van Sportcentrum It Gryn.